TRIKE

KAIKKI MITÄ RAKASTAT H-D® TOURING -MALLEISSA KOLMEN PYÖRÄN MATKASSA.

Kolmella pyörällä rullaat eteenpäin itsevarmasti, mukavasti ja päät kääntävällä tyylillä.

TRIKE

Kustomoitu touring-tyyli ja helpot käsiteltävyysominaisuudet,
jotka saavat sinut rullaamaan luottavasti pidempään.

KAIKKI MITÄ TUOLLA ON, ON SINUN OTETTAVISSASI.

RAJATONTA MUKAVUUTTA JA HALLITTAVUUTTA

Korkealuokkainen etu- ja takajousitus on kalibroitu erityisesti trike-mallia varten. Helppo esilatauksen säätö ilman työkaluja, linkitetty jarrujärjestelmä sekä ylellisen mukava istuin antavat hallintaasi ennennäkemättömän ajotuntuman.
 

REFLEX™ DEFENSIVE RIDER SYSTEMS (RDRS)

Koko joukko uutta ja hyödyllistä tekniikkaa, joka antaa kuljettajalle varmuutta ja kontrollia huonommissakin ajo-olosuhteissa. Järjestelmän osia ovat esimerkiksi kehittynyt alustan vakauden säätö, elektroninen jarrujen säätö sekä voimansiirtoteknologia, joka auttaa pitämään pyörän pystyssä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa niin suoraan ajettaessa kuin mutkassakin.

114 KUUTIOTUUMAA VOIMAA

Lisäsimme Milwaukee-Eight® 114 -moottorin valikoimaan trike-malleja, jotta saat kaipaamasi lisävoimaa ohituksiin ja horisontin jahtaamiseen.
 

PYSY YHTEYDESSÄ PYÖRÄÄSI, MISSÄ IKINÄ OLETKIN

H-D™ Connect on uusi tilauspalvelu, jonka ansiosta voit ottaa etäyhteyden pyörään älypuhelimen Harley-Davidson® App -sovelluksella. Tarkista mobiililaitteesta pyörän tärkeimmät tiedot, kuten jäljellä olevan polttoaineen määrä. Sovellus hälyttää, mikäli pyörää yritetään siirtää, ja varastetun pyörän sijaintia voidaan seurata. H-D™ Connect -yhteyspalvelu on vakiovaruste osassa vm. 2020 Touring-malleja.
 

EI RAJOITTEITA, VAIN OMASTA VAPAUDESTA NAUTTIMISTA KOLMEN PYÖRÄN PÄÄLLÄ.