CVO™

HALUTTU MALLIERÄ

Täydellisiä, limited edition -koneita, jotka on rakennettu niille, jotka haluavat kaiken mitä tulee custom-touring-pyöriin.

CVO™

Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ -mallit edustavat H-D-tyylin ja muotoilun huippua.
Vain muutamia erikoiskappaleita, joissa on ahnaan tehokas Milwaukee-Eight® 117 -moottori, upea viimeistely, edistyksellistä tekniikkaa, eksklusiivisia komponentteja, sekä lähes pakkomielteistä paneutumista yksityiskohtiin.

MIHIN IKINÄ SILMÄSI OSUVAT, EDESSÄSI ON KUSTOMOITU YKSITYISKOHTA

TÄMÄ ON HARVINAISTA METALLIA

Premium-lisävarusteet, uskomattomat pyörät ja kustomoidut komponentit ovat vasta alkua. Voit myös saada leuat pudottavan eksklusiivisen värimaalauksen ja viimeistelyn sellaisella pieteetillä toteutettuna, mitä saa auto- ja pyörämaailmasta hakea.

ENITEN VOIMAA, MITÄ H-D-TEHDAS PYSTYY TARJOAMAAN

Saat käyttöösi voiman, jonka tuottaa 117 kuutiotuuman Milwaukee-Eight®-moottori 170 Nm:n väännöllä ja 10:2:1-kompressiosuhteella. Vain CVO™ -malleissa. Kun vapautat sen valossa, valmistaudu tempautumaan mukaan

PYSY YHTEYDESSÄ PYÖRÄÄSI, MISSÄ IKINÄ OLETKIN

H-D™ Connect on uusi tilauspalvelu, jonka ansiosta voit ottaa etäyhteyden pyörään älypuhelimen Harley-Davidson® App -sovelluksella. Tarkista mobiililaitteesta pyörän tärkeimmät tiedot, kuten jäljellä olevan polttoaineen määrä. Sovellus hälyttää, mikäli pyörää yritetään siirtää, ja varastetun pyörän sijaintia voidaan seurata. H-D™ Connect -yhteyspalvelu on vakiovaruste osassa vm. 2020 Touring-malleja.

REFLEX™ DEFENSIVE RIDER SYSTEMS (RDRS)

Koko joukko uutta ja hyödyllistä tekniikkaa, joka antaa kuljettajalle varmuutta ja kontrollia huonommissakin ajo-olosuhteissa. Järjestelmän osia ovat esimerkiksi kehittynyt alustan vakauden säätö, elektroninen jarrujen säätö sekä voimansiirtoteknologia, joka auttaa pitämään pyörän pystyssä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa niin suoraan ajettaessa kuin mutkassakin.

ALANSA HUIPPUTEKNOLOGIAA

BOOM!™ Box GTS -viihdejärjestelmä, premium BOOM!™ audio- ja langaton kuuloke pitävät sinut ajan tasalla maailman menosta. Korkealuokkainen jousitus ja renkaanpaineiden seurantajärjestelmä välittävät sinulle jatkuvasti tietoa ajoalustasta.

EI SOVI KAIKILLE, JA SE ON TARKOITUSKIN