HAD_Bar_Shield_KO_CMYK_R

ULTRA LIMITED

KOE PYÖRÄ, JOKA ON KAIKKEA MUUTA KUIN TAVALLINEN

Se on varusteltu huippuunsa. Uudesta Milwaukee-Eight® 114 -moottorista lämmitettyihin kahvoihin. Klassinen Batwing -kate, täysin uusi BOOM!™ GTS -tietoviihdejärjestelmä ja paljon muuta. Kyllä, voit saada kaiken.

41 780,00 

Poista
Tuotteen hinta
Lisävaihtoehdot yhteensä:
Tilaus yhteensä:

ULTRA LIMITED

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Koodi FLHTK Kategoriat , Tagit ,

Kuvaus

Se on varusteltu huippuunsa. Uudesta Milwaukee-Eight® 114 -moottorista lämmitettyihin kahvoihin. Klassinen Batwing -kate, täysin uusi BOOM!™ GTS -tietoviihdejärjestelmä ja paljon muuta. Kyllä, voit saada kaiken.

HINNOITTELU

VIVID BLACK: 41 780 €
TWO-TONE: 42 220 €
TWO-TONE CUSTOM COLOR: 42 930 €
CUSTOM COLOR: 44 000 €
BLACK FINISH OPTION: 2 020 €
ABS OPTION: Vakio
REFLEX™ DEFENSIVE RIDER SYSTEM (RDRS): Vakio
SECURITY SYSTEM OPTION: Vakio
CRUISE CONTROL OPTION: Vakio
PREMIUM RADIO OPTION: Vakio

TYYLI JA OMINAISUUDET

Milwaukee-Eight® 114 -moottori

Suurin moottoritilavuus H-D® Touring -pyörien standardimalleissa. Saat 1 868 cc voimaa ohituksiin ja horisontin jahtaamiseen.


H-D™ Connect -palvelu

Mobiiliyhteyttä hyödyntävän tilauspalvelun ansiosta voit käyttää älypuhelimessasi Harley-Davidson™ App -sovelluksen viimeisintä versiota ja ottaa yhteyden pyörääsi. Tarkista mobiililaitteesta pyörän tärkeimmät tiedot, kuten jäljellä olevan polttoaineen määrä. Sovellus hälyttää, mikäli pyörää yritetään siirtää, ja mahdollistaa varastetun pyörän sijainnin seuraamisen.


Reflex™ Linked Brembo® -jarrut, joissa on vakio-ABS

Jarrujärjestelmä on suunniteltu estämään pyörien lukkiutuminen jarrutustilanteessa , jotta ajajan on mahdollista pitää pyörä hallinnassaan suoraan ajettaessa ja samaan aikaan jarrutettaessa. ABS-jarrut toimivat itsenäisesti edessä ja takana, joten pyörät voidaan aina pitää pyörimässä ja estää niiden tahaton lukkiutuminen äkkinäisissä tilanteissa.


Reflex™ Defensive Rider Systems (RDRS)

Koko joukko uutta ja hyödyllistä tekniikkaa, joka antaa kuljettajalle varmuutta ja kontrollia huonommissakin ajo-olosuhteissa. Järjestelmän osia ovat esimerkiksi kehittynyt alustan vakauden säätö, elektroninen jarrujen säätö sekä voimansiirtoteknologia, joka auttaa pitämään pyörän pystyssä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa niin suoraan ajettaessa kuin mutkissakin.


BOOM!™ Box GTS -tietoviihdejärjestelmä

Uusi, aiempaa kehittyneempi käyttöliittymäkokemus, joka tarjoaa modernin tunnun, käytännöllisyyden ja ilmeen sekä erityisesti moottoripyöräilyyn suunnitellut ominaisuudet – kestävyydestä tinkimättä. Jokainen elementti on optimoitu parantamaan kuljettajan ja pyörän vuorovaikutusta sekä yhdistämään kuljettaja ympäröivään maailmaan entistä tiiviimmin.


Lämmitetyt kahvat

Varusteltu kuudella asetuksella, joten voit helposti säädellä lämpötilaa olosuhteiden mukaisesti.


Batwing -kate ja Splitstream-ilmaventtiili

Eteen sijoitetun ilmaventtiilin aikaansaama paineentasaus vähentää päähän kohdistuvaa tärinää ja tuottaa tasaisen ilmavirtauksen. Se avautuu ja sulkeutuu vain yhdellä napin painalluksella.


Elektroninen vakionopeudensäädin

Aseta oma nopeutesi 6-nopeuksisella cruise drive™ -vaihteistolla. Vaihteet toimivat sujuvasti ja hiljaa, ja säädin sopeutuu maastoon kuin maastoon.


Vastavuoroinen jousitus

Suorituskykyinen etu- ja takajousitus helposti säädettävillä takaiskunvaimentimilla antaa sinulle määräysvallan ajon aikana.


Premium Tour-Pak™ -tavarateline

Solakka mutta tilava Tour-Pak™ -tavarateline, johon mahtuu helposti niin ajajan ja kyyditettävän kypärät kuin myös kaikki tärkeimmät matkatavaratkin.


Yhdellä kosketuksella avautuvat sivulaukut

Tiiviit ulkopuolelta, tilavat sisältä. Saranat ovat yksinkertaiset ja puhtaat, ja kannet avautuvat yhdellä kosketuksella.

TEKNISET TIEDOT

MOOTTORI

TWIN-COOLED™ MILWAUKEE-EIGHT® 114

MOOTTORIN VÄÄNTÖMOMENTTI

164 NM

PAINO (TOIMITUSKUNNOSSA)

399 KG

ISTUINKORKEUS, KUORMITTAMATON

740 MM