HAD_Bar_Shield_KO_CMYK_R

STREET GLIDE® SPECIAL

VAUHDITTAA HOT ROD BAGGER -TYYLIN ISOMMALLE VAIHTEELLE

Kustomoitu hot rod bagger -ilme jähmettää ihmiset paikoilleen. Kun voimanpesänäsi on Milwaukee-Eight® 114 -moottori, jätät muut pölypilveesi.

39 200,00 

Poista
Tuotteen hinta
Lisävaihtoehdot yhteensä:
Tilaus yhteensä:

STREET GLIDE® SPECIAL

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

Kustomoitu hot rod bagger -ilme jähmettää ihmiset paikoilleen. Kun voimanpesänäsi on Milwaukee-Eight® 114 -moottori, jätät muut pölypilveesi.

HINNOITTELU

VIVID BLACK: 39 200 €
COLOR: 39 650 €
TWO TONE CUSTOM COLOR: 41 430 €
ABS OPTION: Vakio
REFLEX™ DEFENSIVE RIDER SYSTEM (RDRS): Vakio
SECURITY SYSTEM OPTION: Vakio
CRUISE CONTROL OPTION: Vakio
PREMIUM RADIO OPTION: Vakio

TYYLI JA OMINAISUUDET

Milwaukee-Eight® 114 -moottori

Suurin moottoritilavuus H-D® Touring -pyörien standardimalleissa. Saat 1 868 cc voimaa ohituksiin ja horisontin jahtaamiseen.


H-D™ Connect -palvelu

Mobiiliyhteyttä hyödyntävän tilauspalvelun ansiosta voit käyttää älypuhelimessasi Harley-Davidson™ App -sovelluksen viimeisintä versiota ja ottaa yhteyden pyörääsi. Tarkista mobiililaitteesta pyörän tärkeimmät tiedot, kuten jäljellä olevan polttoaineen määrä. Sovellus hälyttää, mikäli pyörää yritetään siirtää, ja mahdollistaa varastetun pyörän sijainnin seuraamisen.


Reflex™ Linked Brembo® -jarrut, joissa on vakio-ABS

Jarrujärjestelmä on suunniteltu estämään pyörien lukkiutuminen jarrutustilanteessa , jotta ajajan on mahdollista pitää pyörä hallinnassaan suoraan ajettaessa ja samaan aikaan jarrutettaessa. ABS-jarrut toimivat itsenäisesti edessä ja takana, joten pyörät voidaan aina pitää pyörimässä ja estää niiden tahaton lukkiutuminen äkkinäisissä tilanteissa.


Reflex™ Defensive Rider Systems (RDRS)

Koko joukko uutta ja hyödyllistä tekniikkaa, joka antaa kuljettajalle varmuutta ja kontrollia huonommissakin ajo-olosuhteissa. Järjestelmän osia ovat esimerkiksi kehittynyt alustan vakauden säätö, elektroninen jarrujen säätö sekä voimansiirtoteknologia, joka auttaa pitämään pyörän pystyssä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa niin suoraan ajettaessa kuin mutkissakin.


BOOM!™ Box GTS -tietoviihdejärjestelmä

Uusi, aiempaa kehittyneempi käyttöliittymäkokemus, joka tarjoaa modernin tunnun, käytännöllisyyden ja ilmeen sekä erityisesti moottoripyöräilyyn suunnitellut ominaisuudet – kestävyydestä tinkimättä. Jokainen elementti on optimoitu parantamaan kuljettajan ja pyörän vuorovaikutusta sekä yhdistämään kuljettaja ympäröivään maailmaan entistä tiiviimmin.


Kiiltävät, mustat Prodigy-vanteet

Mustat ja kiiltäväpintaiset alumiinivanteet – 19-tuumainen edessä ja 18-tuumainen takana – takaavat, että matka etenee oikealla tyylillä ja asenteella.


Laajennettavat sivulaukut

Suunniteltu korostamaan pyörän pitkää ja matalaa profiilia ikonisen custom-ilmeen luomiseksi.


Kokonaan mustattu

Mustattu etuhaarukka, ohjaustanko, tankkikonsoli ja pakoputki aggressiivisen, modernin ilmeen saavuttamiseksi.


Nopeasti reagoiva jousitus

Suorituskykyinen etu- ja takajousitus helposti säädettävillä takaiskunvaimentimilla antaa sinulle määräysvallan ajon aikana.

TEKNISET TIEDOT

MOOTTORI

MILWAUKEE-EIGHT® 114

MOOTTORIN VÄÄNTÖMOMENTTI

163 NM

PAINO (TOIMITUSKUNNOSSA)

359 KG

ISTUINKORKEUS, KUORMITTAMATON

690 MM