HAD_Bar_Shield_KO_CMYK_R

ROAD GLIDE® SPECIAL

KADUNNIELIJÄ MATKUSTAA PIMEÄMPÄÄN PAIKKAAN

Mustattu ja ensiluokkaisilla ominaisuuksilla varusteltu. Käynnistä sykähdyttävä Milwaukee-Eight® 114 V-Twin -moottori, niin pääset pirunmoiselle ajelulle.

39 670,00 41 260,00 

Poista
Tuotteen hinta
Lisävaihtoehdot yhteensä:
Tilaus yhteensä:

ROAD GLIDE® SPECIAL

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Koodi FLTRXS Kategoriat , Tagit ,

Kuvaus

Mustattu ja ensiluokkaisilla ominaisuuksilla varusteltu. Käynnistä sykähdyttävä Milwaukee-Eight® 114 V-Twin -moottori, niin pääset pirunmoiselle ajelulle.

HINNOITTELU

VIVID BLACK: 39 670 €
VÄRI: 40 120 €
SPECIAL EDITION-VÄRI: 40 190 €
KAKSISÄVYINEN ERIKOISTILAUSVÄRI: 41 260 €
SPECIAL EDITION TWO-TONE: 41 260 €
ABS OPTION: Vakio
REFLEX™ DEFENSIVE RIDER SYSTEM (RDRS): Vakio
SECURITY SYSTEM OPTION: Vakio
CRUISE CONTROL OPTION: Vakio
PREMIUM RADIO OPTION: Vakio

TYYLI JA OMINAISUUDET

Milwaukee-Eight® 114 -moottori

Suurin moottoritilavuus H-D® Touring -pyörien standardimalleissa. Saat 1 868 cc voimaa ohituksiin ja horisontin jahtaamiseen.


H-D™ Connect -palvelu

Mobiiliyhteyttä hyödyntävän tilauspalvelun ansiosta voit käyttää älypuhelimessasi Harley-Davidson™ App -sovelluksen viimeisintä versiota ja ottaa yhteyden pyörääsi. Tarkista mobiililaitteesta pyörän tärkeimmät tiedot, kuten jäljellä olevan polttoaineen määrä. Sovellus hälyttää, mikäli pyörää yritetään siirtää, ja mahdollistaa varastetun pyörän sijainnin seuraamisen.


Reflex™ Linked Brembo® -jarrut, joissa on vakio-ABS

Jarrujärjestelmä on suunniteltu estämään pyörien lukkiutuminen jarrutustilanteessa , jotta ajajan on mahdollista pitää pyörä hallinnassaan suoraan ajettaessa ja samaan aikaan jarrutettaessa. ABS-jarrut toimivat itsenäisesti edessä ja takana, joten pyörät voidaan aina pitää pyörimässä ja estää niiden tahaton lukkiutuminen äkkinäisissä tilanteissa.


Reflex™ Defensive Rider Systems (RDRS)

Koko joukko uutta ja hyödyllistä tekniikkaa, joka antaa kuljettajalle varmuutta ja kontrollia huonommissakin ajo-olosuhteissa. Järjestelmän osia ovat esimerkiksi kehittynyt alustan vakauden säätö, elektroninen jarrujen säätö sekä voimansiirtoteknologia, joka auttaa pitämään pyörän pystyssä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa niin suoraan ajettaessa kuin mutkissakin.


BOOM!™ Box GTS -tietoviihdejärjestelmä

Uusi, aiempaa kehittyneempi käyttöliittymäkokemus, joka tarjoaa modernin tunnun, käytännöllisyyden ja ilmeen sekä erityisesti moottoripyöräilyyn suunnitellut ominaisuudet – kestävyydestä tinkimättä. Jokainen elementti on optimoitu parantamaan kuljettajan ja pyörän vuorovaikutusta sekä yhdistämään kuljettaja ympäröivään maailmaan entistä tiiviimmin.


Mustattu viimeistely

Mustattu etuhaarukasta aina pakoputken päätyyn asti aggressiivisen, modernin ilmeen saavuttamiseksi.


Mustatut Prodigy-vanteet

Mustat ja kiiltäväpintaiset alumiinivanteet – 19-tuumainen edessä ja 18-tuumainen takana – takaavat, että matka etenee oikealla tyylillä ja asenteella.


Venytetyt sivulaukut

Ulkoa päin solakka ja sisältä tilava, jotta ajon aikana tarvittavien varusteiden pakkaamiselle on reilusti tilaa. Kannet avautuvat yhdellä kosketuksella.


Vastavuoroinen jousitus

Suorituskykyinen etu- ja takajousitus helposti säädettävillä takaiskunvaimentimilla antaa sinulle määräysvallan ajon aikana.

TEKNISET TIEDOT

MOOTTORI

MILWAUKEE-EIGHT® 114

MOOTTORIN VÄÄNTÖMOMENTTI

163 NM

PAINO (TOIMITUSKUNNOSSA)

371 KG

ISTUINKORKEUS, KUORMITTAMATON

695 MM