HAD_Bar_Shield_KO_CMYK_R

ROAD GLIDE® LIMITED

VIE KAUAS

Täydellinen Grand Touring -kone 114 kuutiotuuman teholla uudella ensiluokkaisella viimeistelyllä. Nauti kyydistä täysillä.

39 960,00 

Poista
Tuotteen hinta
Lisävaihtoehdot yhteensä:
Tilaus yhteensä:

ROAD GLIDE® LIMITED

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Koodi FLTRK Kategoriat , Tagit ,

Kuvaus

Täydellinen Grand Touring -kone 114 kuutiotuuman teholla uudella ensiluokkaisella viimeistelyllä. Nauti kyydistä täysillä.

HINNOITTELU

VIVID BLACK: 39 960 €
COLOR: 40 410 €
TWO TONE: 41 120 €
CUSTOM COLOR: 42 190 €
TWO TONE CUSTOM COLOR: 42 190 €
BLACK FINISH OPTION: 2 030 €
ABS OPTION: Vakio
REFLEX™ DEFENSIVE RIDER SYSTEM (RDRS): Vakio
SECURITY SYSTEM OPTION: Vakio
CRUISE CONTROL OPTION: Vakio
PREMIUM RADIO OPTION: Vakio

TYYLI JA OMINAISUUDET

Milwaukee-Eight® 114 -moottori

Suurin moottoritilavuus H-D® Touring -pyörien standardimalleissa. Saat 114 kuutiotuumaa tehoa ohituksiin ja horisontin jahtaamiseen.


H-D™ Connect -palvelu

H-D™ Connect -palvelun avulla voit muodostaa etäyhteyden pyörään älypuhelimen avulla käyttämällä viimeisintä Harley-Davidson®-sovelluksen versiota. Voit tarkastella pyörän tärkeitä tietoja, seurata pyörän sijaintia sekä vastaanottaa turvahälytyksiä ja monia muita tietoja.


Reflex™ Linked Brembo® -jarrut, joissa on ABS vakiona

Suunniteltu estämään pyörien lukkiutuminen jarrutustilanteessa, jotta ajajan on mahdollista pitää pyörä hallinnassaan suoraan ajettaessa ja samaan aikaan jarrutettaessa. ABS-jarrut toimivat itsenäisesti edessä ja takana, joten pyörät voidaan aina pitää pyörimässä ja estää niiden tahaton lukkiutuminen äkkinäisissä tilanteissa.


Reflex™ Defensive Rider Systems -järjestelmä (RDRS)

Uusi vakiopakkaus, Reflex™ Defensive Rider Systems -järjestelmä on kokoelma teknologiaa, joka on suunniteltu kohdistamaan moottoripyörän suorituskyky käytettävissä olevaan pitoon kiihdytyksen, hidastuksen ja jarrutuksen aikana.


BOOM!™ Box GTS -tietoviihdejärjestelmä

Kehittynyt käyttöliittymäkokemus, joka tarjoaa nykyaikaisen ulkoasun, tunnun ja toiminnallisuuden poikkeuksellisella kestävyydellä ja erityisesti moottoripyörille suunnitelluilla ominaisuuksilla. Jokainen elementti on optimoitu parantamaan kuljettajan ja pyörän vuorovaikutusta ja yhdistämään kuljettaja ympäröivään maailmaan entistä tiiviimmin.


Runkoasennettu hain kuonoa muistuttava kate

Erottuva aerodynaaminen hain kuonoa muistuttava kate kolmiosaisilla ilmaventtiileillä, jotka tarjoavat tasaisen ilmavirtauksen ja vähentävät päähän kohdistuvaa ilmavirtausta.


Dual Daymaker® LED-ajovalot

Pimeää uhmaavat ajovalot, jotta voit nähdä ja näkyä.


Lämmitetyt kahvat

Varusteltu kuudella asetuksella, joten voit helposti säädellä lämpötilaa olosuhteiden mukaisesti.


Vastavuoroinen jousitus

Suorituskykyinen etu- ja takajousitus helposti säädettävillä takaiskunvaimentimilla antaa sinulle määräysvallan ajon aikana.


Premium Tour Pak® -tavarateline

Solakka mutta tilava Tour-Pak™®-tavarateline, johon mahtuu helposti niin ajajan ja kyyditettävän kypärät kuin myös kaikki tärkeimmät matkatavaratkin.

TEKNISET TIEDOT

MOOTTORI

TWIN-COOLED™ MILWAUKEE-EIGHT® 114

MOOTTORIN VÄÄNTÖMOMENTTI

164 NM

PAINO, TOIMITUSKUNNOSSA

407 KG

ISTUINKORKEUS, KUORMITTAMATON

735 MM