HAD_Bar_Shield_KO_CMYK_R

Harley-Davidson Street® 750

KURVAILE KAUPUNGIN KANJONEISSA

Saat 750cc Revolution X™ -moottorin tehon sekä nopean käsiteltävyyden ja itsevarmuuden, jota vahvistavat sulava alusta ja loistava jousitus. Hauskuus alkaa valojen vaihtuessa vihreiksi.

9 860,00 

Poista

Harley-Davidson Street® 750

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kuvaus

Saat 750cc Revolution X™ -moottorin tehon sekä nopean käsiteltävyyden ja itsevarmuuden, jota vahvistavat sulava alusta ja loistava jousitus. Hauskuus alkaa valojen vaihtuessa vihreiksi.

HINNOITTELU

VIVID BLACK: 9 860 €
COLOR: 10 210 €
TWO-TONE: 10 640 €
ABS OPTION: Vakio
SECURITY SYSTEM OPTION: Vakio

TYYLI JA OMINAISUUDET

750 kuutiotuuman nestejäähdytteinen Revolution X™ -moottori

Mustattu ilme ja nestejäähdytys: V-Twin -moottori on rakennettu valloittamaan kaupunkien katujen kuuma ja raskas liikenne. Voit luottaa progressiivisen kaasun sujuvaan reagointiin, kun haluat hyödyntää edessäsi avautuvan tilaisuuden sujuvoittaa matkantekoa. Mustattu, nestejäähdytteinen V-Twin -moottori on rakennettu valloittamaan kaupunkikatujen jähmeä liikenne. Voit luottaa kaasuun, kun haluat livahtaa mistä tahansa eteesi avautuvasta välistä.


Valinnaiset lukkiutumattomat jarrut (ABS)

Hienostunut tehdasasenteinen ABS-jarrujärjestelmä tuo ajokokemukseen luotettavuutta. Voit olla varma, että pyörä pysyy hallinnassa tarvittaessa.


Vaivaton liikkeelle lähtö

Harley-Davidson Street® 750 -pyörä on helppo nostaa sivutukensa varasta, sillä pyörä on kevyt ja sen painopiste on alhaalla. Liikkeelle lähtö on yhtä helppoa kuin peukalon asettaminen käynnistyspainikkeelle.


Matala istuinkorkeus

Istuinkorkeus on vain 28 tuumaa. Matalan istuimen hyödyt tulevat selviksi, kun valo vaihtuu vihreäksi. Painopiste on alhaalla, joten voit ajaa sujuvasti liikenteessä ja rullata hitaasti parkkipaikkaa etsiessäsi.


Erikoissäädetyt iskunvaimentimet

Iskunvaimentimet on säädetty pyörän painon, rungon geometrian ja kuljettajan asennon mukaan. Ajaminen on sujuvaa, ja käsittely erinomaista karkealla kaupunkikiveyksellä.


Tumma ja aggressiivinen custom-ilme

Tyylikkäinä tummina yksityiskohtina kokomusta 2-1-pakoputki, mustat valualumiinivanteet, mustattu etupää ja café-nopeusnäyttö sekä teräksestä valmistettu kromimedaljonki polttoainesäiliössä.

TEKNISET TIEDOT

MOOTTORI

NESTEJÄÄHDYTTEINEN REVOLUTION X™ V-TWIN

MOOTTORIN VÄÄNTÖMOMENTTI

59 NM

PAINO (TOIMITUSKUNNOSSA)

223 KG

ISTUINKORKEUS, KUORMITTAMATON

720 MM