HAD_Bar_Shield_KO_CMYK_R

TRI GLIDE® ULTRA

54 040,00 

Poista

TRI GLIDE® ULTRA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Koodi FLHTCUTG Kategoriat , Tagit ,

Kuvaus

Saat premium -varusteet mukaan lukien kaksoisjäähdytetyn™ Milwaukee-Eight® 114 -moottorin, täysin uuden BOOM!™ Box GTS -tietoviihdejärjestelmän sekä tarpeeksi säilytystilaa niin, että voit pakata huoletta pitkääkin matkaa varten.

HINNOITTELU

VIVID BLACK: 54 040 €
COLOR: 54 440 €
TWO-TONE: 55 090 €
CUSTOM COLOR: 56 070 €
ABS OPTION: Vakio
SECURITY SYSTEM OPTION: Vakio
CRUISE CONTROL OPTION: Vakio
PREMIUM RADIO OPTION: Vakio

TYYLI JA OMINAISUUDET

Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight® 114 Engine

Suurin iskutilavuus H-D® Touring -pyörien standardimalleissa. Mahtavat 114 kuutiotuumaa voimaa ohituksiin ja horisontin jahtaamiseen.


H-D™ Connect -palvelu

Mobiiliyhteyttä hyödyntävän tilauspalvelun ansiosta voit käyttää älypuhelimessa Harley-Davidson® App -sovelluksen aina viimeisintä versiota ja ottaa yhteyden pyörään. Tarkista mobiililaitteesta pyörän tärkeimmät tiedot, kuten jäljellä olevan polttoaineen määrä. Sovellus hälyttää, mikäli pyörää yritetään siirtää, ja mahdollistaa varastetun pyörän sijainnin seuraamisen.


Reflex™ Defensive Rider Systems (RDRS)

Koko joukko uutta ja hyödyllistä tekniikkaa, joka antaa kuljettajalle varmuutta ja kontrollia huonommissakin ajo-olosuhteissa. Järjestelmän osia ovat esimerkiksi kehittynyt alustan vakauden säätö, elektroninen jarrujen säätö sekä voimansiirtoteknologia, joka auttaa pitämään pyörän pystyssä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa niin suoraan ajettaessa kuin mutkissakin.


Reflex™ Linked Brembo® -jarrut, joissa on vakio-ABS

Jarrujärjestelmä on suunniteltu estämään pyörien lukkiutuminen jarrutustilanteessa , jotta ajajan on mahdollista pitää pyörä hallinnassaan suoraan ajettaessa ja samaan aikaan jarrutettaessa. ABS-jarrut toimivat itsenäisesti edessä ja takana, joten pyörät voidaan aina pitää pyörimässä ja estää niiden tahaton lukkiutuminen äkkinäisissä tilanteissa.


BOOM!™ Box GTS -tietoviihdejärjestelmä

Uusi kehittyneempi käyttöliittymäkokemus, joka tarjoaa modernin tunnun, käytännöllisyyden ja ilmeen sekä nimenomaisesti moottoripyöräilyyn suunnitellut ominaisuudet – kestävyydestä tinkimättä. Jokainen elementti on optimoitu parantamaan kuljettajan ja pyörän vuorovaikutusta ja siten yhdistämään kuljettaja ympäröivään maailmaan entistä tiiviimmin.


Tehokas jousitus

Korkealuokkainen Harley-Davidson® -touring-jousitusteknologia on kalibroitu erityisesti Trike-malleja varten, ja se tuottaa pehmeän ja tunnokkaan ajokokemuksen.


6-nopeuksinen Cruise Drive™ -vaihteisto

Tarjoaa pehmeän, hiljaisen vaihteiden vaihdon sekä hidastaa moottorin nopeutta moottoritiellä, jotta voit sovittaa paremmin moottorin kierrosnopeuden maantienopeuteen.


Tavaratila ja King Tour-Pak® -säilytystila

Integroidussa tavaratilassa on 125 litran ja 22 kilon säilytyskapasiteetti. Vedenkestävä, ruiskupuristettu Tour-Pak®-säilytystila pitää varusteet siisteinä pehmeän nailonvuoren ja lukuisten taskujen avulla.


Daymaker™ LED-ajovalo ja LED-sumuvalot

Pimeyden haastava etuvalo varmistaa, että näet ja tulet nähdyksi ajaessasi.


Batwing-kate & split stream -ilmaventtiili

Suunniteltu tasaiseen ilmanvirtaukseen ja minimoimaan kypärää riuhtovan tuulen määrää edessä olevan, painetta tasaavan venttiilin avulla. Se avautuu ja sulkeutuu vain yhdellä napin painalluksella.


 

TEKNISET TIEDOT + HINNOITTELU

MOOTTORI

TWIN-COOLED™ MILWAUKEE-EIGHT® 114

MOOTTORIN VÄÄNTÖMOMENTTI

162 NM

PAINO (TOIMITUSKUNNOSSA)

546 KG

ISTUINKORKEUS, KUORMITTAMATON

735 MM