HAD_Bar_Shield_KO_CMYK_R

FREEWHEELER®

EI KAHTA ILMAN KOLMATTA PYÖRÄÄ. TÄSSÄ ON TODISTE.

Riisuttu custom-tyyli kohtaa kolmen pyörän varmuuden. Hyödylliset jarrutusominaisuudet sisältävät ABS-jarrut, luistonestojärjestelmän ja mäkilähtöavustimen. Ja valtavasti tehoa, kiitos Milwaukee-Eight® 114 -moottorin.

42 220,00 

Poista

FREEWHEELER®

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Koodi FLRT Kategoriat , Tagit ,

Kuvaus

Riisuttu custom-tyyli kohtaa kolmen pyörän varmuuden. Hyödylliset jarrutusominaisuudet sisältävät ABS-jarrut, luistonestojärjestelmän ja mäkilähtöavustimen. Ja valtavasti tehoa, kiitos Milwaukee-Eight® 114 -moottorin.

HINNOITTELU

VIVID BLACK: 42 220 €
COLOR: 42 620 €
CUSTOM COLOR: 44 230 €
ABS OPTION: Vakio
SECURITY SYSTEM OPTION: Vakio
CRUISE CONTROL OPTION: Vakio

TYYLI JA OMINAISUUDET

Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight® 114 -moottori

Suurin iskutilavuus H-D® Touring -pyörien standardimalleissa. Mahtavat 114 kuutiotuumaa voimaa ohituksiin ja horisontin jahtaamiseen.


Reflex™ Defensive Rider Systems (RDRS)

Koko joukko uutta ja hyödyllistä tekniikkaa, joka antaa kuljettajalle varmuutta ja kontrollia huonommissakin ajo-olosuhteissa. Järjestelmän osia ovat esimerkiksi kehittynyt alustan vakauden säätö, elektroninen jarrujen säätö sekä voimansiirtoteknologia, joka auttaa pitämään pyörän pystyssä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa niin suoraan ajettaessa kuin mutkissakin.


Reflex™ Linked Brembo® -jarrut, joissa on vakio-ABS

Jarrujärjestelmä on suunniteltu estämään pyörien lukkiutuminen jarrutustilanteessa , jotta ajajan on mahdollista pitää pyörä hallinnassaan suoraan ajettaessa ja samaan aikaan jarrutettaessa. ABS-jarrut toimivat itsenäisesti edessä ja takana, joten pyörät voidaan aina pitää pyörimässä ja estää niiden tahaton lukkiutuminen äkkinäisissä tilanteissa.


Tehokas jousitus

Premium Harley-Davidson touring -jousitusteknologia on kalibroitu erityisesti Trike-malleja varten pehmeää ja tunnokasta ajokokemusta tukemaan.


12″ Mini-ape-ohjaustanko

Freewheeler®-mallin 12 tuuman Mini-ape-ohjaustanko tarjoaa korkeimman mahdollisimman ajoasennon mitä kukaan alkuperäisvalmistaja voi tarjota. Ohjaustanko tuo ohjaimet taakse kohti kuljettajaa ja vähentää siten etupyörän kääntämiseen tarvittavaa voimaa, näin ajaminen on helppoa ja käsiteltävyys ensiluokkaista.


Bobtail-takalokasuojat

Harley-Davidson® bobtail -takalokasuojat tukevat pyörän klassisia cruiser-linjoja ja muotoiluyksityiskohtia.


Kromatut vinoleikatut äänenvaimentimet

Milwaukee-Eight® 114 -moottorin tuottama pakoääni kumpuaa maailmalle näiden tyylikkäästi kromattujen, viistoleikattujen putkien kautta.


Enforcer-valualumiinipyörät

Enforcer-etupyörä halkoo matkaa ja takana niitä on kaksi lisää. Edessä olevat jarrulevyt on muotoiltu uudestaan, jotta ne istuvat paremmin pyörien custom-premium-ilmeeseen.


7-osainen ajovalokotelo

Tyyliltään klassinen kromattu ajovalo on istutettu tiukasti kehykseensä ja etuhaarukkaan, jolloin ilmeestä on saatu tiukempi ja kompaktimpi. Pyörässä on myös virtaviivainen tuulilasin asennusjärjestelmä.


Ainutlaatuinen tavarankuljetusjärjestelmä

Erikoismuotoiltu tavaratila avautuu vasemmalta oikealle (yhdellä kädellä). Koko rungon pituinen ratkaisu tukee virtaviivaista kokonaisilmettä. Runsaasti tavaratilaa, kaksi kypärää mahtuu helposti mukaan.


Emäputki ja etuhaarukka

Jäykkä eturunko yhdessä 49 mm etuhaarukoiden ja ohjausiskunvaimentimen kanssa on suunniteltu tukemaan herkkää ajotuntumaa

TEKNISET TIEDOT + HINNOITTELU

MOOTTORI

TWIN-COOLED™ MILWAUKEE-EIGHT® 114

MOOTTORIN VÄÄNTÖMOMENTTI

162 NM

PAINO (TOIMITUSKUNNOSSA)

492 KG

ISTUINKORKEUS, KUORMITTAMATON

700 MM