HAD_Bar_Shield_KO_CMYK_R

LIVEWIRE™

SYDÄMESI TYKYTYS ON KOVIN ÄÄNI, JONKA KUULET

Uusi tapa ajaa. Saat välittömästi tehoa ja kiihtyvyyttä vain kaasua kääntämällä.

38 070,00 

Poista

LIVEWIRE™

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Koodi ELW Kategoria Tagit , ,

Kuvaus

HINNOITTELU

VIVID BLACK: 38 070 €
COLOR: 38 370 €
ABS OPTION: Vakio Cornering ABS
REFLEX™ DEFENSIVE RIDER SYSTEM (RDRS): Vakio
SECURITY SYSTEM OPTION: Vakio
CRUISE CONTROL OPTION: Vakio
PREMIUM RADIO OPTION: Vakio

NOLLASTA SATAAN 3:SSA SEKUNNISSA

Välitön teho on käytössäsi heti vääntäessäsi kaasukahvaa. Kytkimetön. Ei vaihteita vaihdettavaksi. Käännä vain rannetta ja anna mennä.

235 KILOMETRIN AJOKANTAMA KAUPUNKIALUEELLA*

LiveWire™-moottoripyörässä on korkeajännitteinen akku (tai RESS; Rechargeable Energy Storage System), joka koostuu litiumionisoluista, joita ympäröi valettu alumiinikotelo. Korkeajännitteisellä akulla on 235 kilometrin ajokantama kaupunkialueella tai 153 kilometrin kantama stop and go -ajoa ja maantieajoa yhdistelevällä ajotyylillä.**

KAKSI HELPPOA TAPAA LADATA

Liitä Level 1 -laturi ja virtajohto mihin tahansa kotitalouden pistorasiaan ja anna akun latautua täyteen yön yli. Voit myös ladata akun nopeammin pysähtymällä julkisella Level 3 DC Fast Charge Station -latausasemalla, joka tuottaa 80-prosenttisen latauksen 40 minuutissa tai 100-prosenttisen latauksen tunnissa.

EDISTYNYT AJOTEKNOLOGIAJÄRJESTELMÄ

Koko joukko uutta ja hyödyllistä tekniikkaa, joka antaa kuljettajalle varmuutta ja kontrollia huonommissakin ajo-olosuhteissa. Järjestelmän osia ovat esimerkiksi kehittynyt alustan vakauden säätö, elektroninen jarrujen säätö sekä voimansiirtoteknologia, joka auttaa pitämään pyörän pystyssä kiihdytettäessä ja jarrutettaessa niin suoraan ajettaessa kuin mutkassakin.

AJOTILAT

LiveWire™ tarjoaa seitsemän valittavissa olevaa ajotilaa, jotka hallitsevat sähköisesti moottoripyörän suoritusominaisuuksia ja Reflex™ -ajojärjestelmän (RDRS) toimintaa. Jokainen ajotila koostuu tietystä tehon, sähköenergian tuottamisen, kaasupolkimen reagoinnin ja luistonestoasetusten yhdistelmästä. LiveWiressä on neljä esiohjelmoitua tilaa: sport, tie, kantama, ja sade, sekä kolme ajotilaa, joita kuljettaja voi muokata.

H-D™ CONNECT -PALVELU

Matkapuhelinverkon mobiiliyhteyttä hyödyntävän tilauspalvelun ansiosta voit ottaa yhteyden pyörään käyttämällä älypuhelimessa Harley-Davidson™ -sovelluksen viimeisintä versiota. Tarkista mobiililaitteesta pyörän tärkeimmät tiedot, kuten jäljellä olevan polttoaineen määrä. Sovellus hälyttää, mikäli pyörää yritetään siirtää, ja varastetun pyörän sijaintia voidaan seurata.

*Arviot ajokantamasta on saatu noudattamalla SAE J2982 -proseduuria ja ne perustuvat täyteen ladatulla akulla määrätyissä olosuhteissa ajettavan moottoripyörän oletettuun suorituskykyyn. Todellinen kantama vaihtelee riippuen ajotyylistä, sääolosuhteista ja laitteiston kunnosta.
**Mitattu käyttämällä MIC City- ja MIC Combined (70 mph) -testejä.

TYYLI JA OMINAISUUDET

H-D Revelation™ -voimansiirto

Kestomagneetilla varustettu sähkömoottori tuottaa 100 prosenttia vääntömomentistaan välittömästi – se on salaisuus LiveWiren uskomattoman kiihtyvyyden takana. Moottori on sijoitettu akun alapuolelle, mikä pitää pyörän painopisteen alhaalla ja helpottaa käsiteltävyyttä.


Kevyt runko

Valualumiinirunko on kevyt mutta äärimmäisen jäykkä, minkä seurauksena LiveWire™-moottoripyörän käsiteltävyys on nautittavan nopeaa ja millintarkkaa.


Täysin säädettävä jousitus

Suorituskykyinen, täysin säädettävä SHOWA® -jousitus edessä ja takana. Säädä mukavuuden ja käsiteltävyyden tasapaino tarkasti oman ajotyylisi mukaiseksi.


H-D® /MICHELIN® SCORCHER® SPORT – RENKAAT

LiveWire™-moottoripyörä kulkee ensiluokkaisilla H-D® /Michelin® Scorcher® Sport -renkailla. Takarenkaan leveys on 180 mm:n ja eturenkaan 120 mm. Ne suunniteltiin nimenomaisesti parantamaan tämän uraauurtavan pyörän käsiteltävyyttä ja ajokokemusta.


Huippulaadukas kosketusnäyttö

4,3 tuuman LCD-kosketusnäytössä on täysvärikuva, ja sen tiedot pitävät sinut ajan tasalla täysin uuden LiveWire™-moottoripyörän vauhdista, ajokantamasta ja akun kestosta. Voit kustomoida järjestelmän toimintaa haluamallasi tavalla lisäämällä siihen musiikin toistoa, vaiheittaisia navigointiohjeita sekä hälytyksiä koskevia tietoja.


Kustomoi oma LiveWire™-moottoripyöräsi

Suunnittelemme Genuine Motor Parts & Accessories -lisäosia ja -varusteita, jotta sinun LiveWire™-moottoripyöräsi erottuu muista tien päällä. Voit kustomoida pyörääsi erilaisilla varusteilla, kuten tuulenohjaimella, käsi- ja jalkasäätimillä sekä muilla varusteilla.

TEKNISET TIEDOT + HINNOITTELU

HEVOSVOIMA

105 HP /X78 KW

KORKEAJÄNNITEAKKU

15,5 KWH:N LADATTAVA ENERGIAVARASTOJÄRJESTELMÄ (RESS)

TOIMINTA-ALUE, MINIMUM

153 KM**

DC-PIKALATAUS (DCFC)

0–80 % 40 MINUUTISSA
0–100 % 60 MINUUTISSA.*

*Ilmainen DC-pikalataus osallistuvissa H-D-jälleenmyyjissä ja 500 kW tuntia Electrify America -latausasemilla.

**WMTC: n 134/2014 liitteen VII lisäyksen 3.3 mukaisesti annetut ajoalueen arviot perustuvat täysin ladatun akun odotettuun suorituskykyyn, kun sitä käytetään erityisissä olosuhteissa. Todellinen etäisyys vaihtelee ajotapojen, ympäröivän sään ja varusteiden mukaan. Kuvassa näkyvä alue on valittuna enimmäisteholla ja minimaalisella regeneroinnilla