HAD_Bar_Shield_KO_CMYK_R

CVO™ TRI GLIDE®

NYT VOIT SAADA KAIKEN

Täysin uusi CVO™ Tri Glide® on kustomoitu trike, joka sisältää uskomattoman määrän ensiluokkaisia touring-ominaisuuksia.

71 930,00 

Poista
Tuotteen hinta
Lisävaihtoehdot yhteensä:
Tilaus yhteensä:

CVO™ TRI GLIDE®

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Koodi FLHTCUTGSE Kategoriat , Tagit ,

Kuvaus

Täysin uusi CVO™ Tri Glide® on kustomoitu trike, joka sisältää uskomattoman määrän ensiluokkaisia touring-ominaisuuksia.

HINNOITTELU

VIVID BLACK: 72 570 €
CUSTOM COLOR: 71 930 €
ABS OPTION: Vakio
REFLEX™ DEFENSIVE RIDER SYSTEM (RDRS): Vakio
SECURITY SYSTEM OPTION: Vakio
CRUISE CONTROL OPTION: Vakio
PREMIUM RADIO OPTION: Vakio

TYYLI JA OMINAISUUDET

Milwaukee-Eight® 117 Twin-Cooled™ -moottori

H-D®-tehtaan kaikkien aikojen tehokkain kaksoisjäähdytetty V-Twin-moottori. Saatavana vain CVO™-malleissa. Korostetut venttiilikopan osat Blaze Red -viimeistelyllä.


H-D™ Connect -palvelu

tilauspohjaisella matkapuhelinyhteydellä. Voit muodostaa yhteyden pyörääsi älypuhelimella käyttämällä viimeisintä Harley-Davidson® -sovelluksen versiota. Voit tarkistaa pyöräsi tärkeät tiedot, kuten polttoaineen määrän sekä vastaanottaa monien muiden tietojen lisäksi peukalointihälytyksiä ja seurata varastettua ajoneuvoa.


Reflex™ Defensive Rider Systems -järjestelmä

Uusi vakiopakkaus, Reflex™ Defensive Rider Systems -järjestelmä on kokoelma teknologiaa, joka on suunniteltu kohdistamaan moottoripyörän suorituskyky ja käytettävissä oleva pito kiihdytyksen, hidastuksen ja jarrutuksen aikana.


Laadukkaat maalit ja viimeistelyt

Eksklusiiviset maalivärit ja mallit on toteutettu yksityiskohtaisella laadulla, jolle ei ole vertailukohdetta moottoripyörä- ja automaailmassa.


BOOM!™ GTS -tietoviihdejärjestelmä

Kehittynyt käyttöliittymäkokemus, joka tarjoaa nykyaikaisen ulkoasun, tunnun ja toiminnallisuuden poikkeuksellisella kestävyydellä ja erityisesti moottoripyörille suunnitelluilla ominaisuuksilla. Jokainen osa on optimoitu tehostamaan kuljettajan vuorovaikutusta pyörän kanssa ja yhteyttä muuhun maailmaan.


Suorituskykyinen Touring-jousitus

Kaksoisventtiilitekniikalla varustettu etu- ja takajousitus emulsiovaimentimilla sekä käsinsäädettävällä preloadilla antavat hyvän tuntuman tiehen.


LED-valot

Täys-LED-valot: ajovalo, sumuvalot, taka- ja jarruvalot sekä vilkut. Katso ja näy näiden pimeyttä uhmaavien valojen avulla.


Tomahawk™-kontrastivanteet

Edessä 19-tuumainen ja takana 18-tuumainen vanne tyyliin kustomoidulla pölykapselilla.


Lämmitetyt premium-istuimet

Ajajan ja matkustajan istuinsuojat on lämmitetty, jotta voit ajaa pidempään ja mukavammin viileämmällä säällä.


Kustomoitu Touring-tyyli

Täyttä kustomia lokasuojasta lokasuojaan. Saat kustomoidut istuinsuojat ja ompeleet, Heavy Breather -ilmanpuhdistimen kahdella maalikerroksella, katteeseen kiinnitetyt peilit – ja lista jatkuu.


Langattomat kuulokkeet

Boom!™ Audio 30K Bluetooth® -kuulokkeet mahdollistavat handsfree-puhelut Bluetooth®-matkapuhelimella. Voit kuunnella stereomusiikkia tai GPS-navigoinnin ääniohjeita sekä keskustella matkustajan tai muiden ajajien kanssa intercomin avulla.

TEKNISET TIEDOT + HINNOITTELU

MOOTTORI

TWIN-COOLED™ MILWAUKEE-EIGHT™ 117

MOOTTORIN VÄÄNTÖMOMENTTI

168 NM

PAINO (TOIMITUSKUNNOSSA)

563 KG

ISTUINKORKEUS, KUORMITTAMATON

715 MM