HAD_Bar_Shield_KO_CMYK_R

CVO™ STREET GLIDE®

ME VAIHDOIMME ISOMPAAN, NYT ON SINUN VUOROSI

54 210,00 

Poista
Tuotteen hinta
Lisävaihtoehdot yhteensä:
Tilaus yhteensä:

CVO™ STREET GLIDE®

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Koodi FLHXSE Kategoriat , Tagit ,

Kuvaus

TYYLI JA OMINAISUUDET

Milwaukee-Eight® 117 -moottori

H-D®-tehtaan kaikkien aikojen tehokkain kaksoisjäähdytetty V-Twin-moottori. Saatavana vain CVO™-malleissa. Korostetut venttiilikopan osat Blaze Red -viimeistelyllä.


H-D™ Connect -palvelu

Tilauspohjaisella matkapuhelinyhteydellä. Voit muodostaa yhteyden pyörääsi älypuhelimella käyttämällä viimeisintä Harley-Davidson™ -sovelluksen versiota. Voit tarkistaa pyöräsi tärkeät tiedot, kuten polttoaineen määrän. Voit vastaanottaa monien muiden tietojen lisäksi peukalointihälytyksiä ja seurata varastettua ajoneuvoa.


Reflex™ Defensive Rider Systems -järjestelmä

Uusi vakiopakkaus, Reflex™ Defensive Rider Systems -järjestelmä on kokoelma teknologiaa, joka on suunniteltu kohdistamaan moottoripyörän suorituskyky käytettävissä olevaan pitoon kiihdytyksen, hidastuksen ja jarrutuksen aikana.


Laadukkaat maalit ja viimeistelyt

Eksklusiivisten maalivärien ja mallien toteutus vastaa korkeinta laatua, jolle ei ole vertailukohdetta moottoripyörä- ja automaailmassa.


BOOM!™ GTS -tietoviihdejärjestelmä

Kehittynyt käyttöliittymäkokemus, joka tarjoaa nykyaikaisen ulkoasun, tunnun ja toiminnallisuuden poikkeuksellisella kestävyydellä ja erityisesti moottoripyörille suunnitelluilla ominaisuuksilla. Jokainen elementti on optimoitu parantamaan kuljettajan ja pyörän vuorovaikutusta ja siten yhdistämään kuljettaja ympäröivään maailmaan entistä tiiviimmin.


Ensiluokkainen etu- ja takajousitus

Kaksoisventtiilitekniikalla varustettu etu- ja takajousitus emulsiovaimentimilla sekä käsinsäädettävällä preloadilla antavat sinulle hyvän tuntuman maantiestä.


Daymaker® Mukautuva LED-ajovalo

Kaikkein kehittynein Harley-Davidson®-moottoripyörille koskaan kehitetyistä ajovalojärjestelmistä. Sisältää tunnusomaisen LED-valon ulkorenkaan, joka toimii huomiovalona, sekä lisä-LED-valot, jotka aktivoituvat pyörän kallistumisen mukaan ja valaisevat tien mutkia, jotka jäävät tavallisilta LED-ajovaloilta valaisematta.


Fugitive™-alumiinivanteet

Ensiluokkainen hot rod bagger -tyyli sisältää 19-tuuman etuvanteen ja 18-tuuman takavanteen, joissa on kiiltävä musta satiiniviimeistely.


Kustomoitu Touring-tyyli

Täyttä kustomia lokasuojasta lokasuojaan. Saat kustomoidut istuinsuojat ja ompeleet, Heavy Breather -ilmanpuhdistimen kahdella maalikerroksella, katteeseen kiinnitetyt peilit – ja lista jatkuu.


Langattomat kuulokkeet

Boom!™ Audio 30K Bluetooth® -kuulokkeet mahdollistavat handsfree-puhelut Bluetooth®-matkapuhelimella. Voit kuunnella stereomusiikkia tai GPS-navigoinnin ääniohjeita sekä keskustella matkustajan tai muiden ajajien kanssa intercomin avulla.

TEKNISET TIEDOT + HINNOITTELU

MOOTTORI

MILWAUKEE-EIGHT® 117

MOOTTORIN VÄÄNTÖMOMENTTI

166 NM

PAINO (TOIMITUSKUNNOSSA)

377 KG

ISTUINKORKEUS, KUORMITTAMATON

690 MM