HAD_Bar_Shield_KO_CMYK_R

CVO™ LIMITED

RAJOITETTU VAIN VALMISTUSMÄÄRÄLTÄÄN

Amerikkalaisen touringin parhaimmistoa. Ensiluokkaista tehoa, näyttävää maalaustyötä ja lyömätöntä mukavuutta sinun ja matkakumppanisi iloksi. Onko tässä jo liiaksi moottoripyörää? Ei. Sehän juuri tässä on pointtina.

58 010,00 

Poista
Tuotteen hinta
Lisävaihtoehdot yhteensä:
Tilaus yhteensä:

CVO™ LIMITED

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Koodi FLHTKSE Kategoriat , Tagit ,

Kuvaus

Amerikkalaisen touringin parhaimmistoa. Ensiluokkaista tehoa, näyttävää maalaustyötä ja lyömätöntä mukavuutta sinun ja matkakumppanisi iloksi. Onko tässä jo liiaksi moottoripyörää? Ei. Sehän juuri tässä on pointtina.

HINNOITTELU

CUSTOM COLOR: 58 010 €
ABS OPTION: Vakio
REFLEX™ DEFENSIVE RIDER SYSTEM (RDRS): Vakio
SECURITY SYSTEM OPTION: Vakio
CRUISE CONTROL OPTION: Vakio
PREMIUM RADIO OPTION: Vakio

TYYLI JA OMINAISUUDET

Milwaukee-Eight® kaksoisjäähdytetty 117-moottori

Kaikkien aikojen tehokkain V-Twin -moottori H-D®-tehtaan tarjoamana, tarjolla ainoastaan CVO™ -malleille. Mukana korostusväritetty moottorinkannen venttiilikotelo Blaze Red -viimeistelyllä.


H-D™ Connect -palvelu

Tilauspohjaisella matkapuhelinyhteydellä. Voit muodostaa yhteyden pyörääsi älypuhelimella käyttämällä viimeisintä Harley-Davidson™-sovelluksen versiota. Voit tarkistaa pyöräsi tärkeät tiedot, kuten polttoaineen määrän sekä vastaanottaa monien muiden tietojen lisäksi peukalointihälytyksiä ja seurata varastettua ajoneuvoa.


Reflex™ Defensive Rider Systems -järjestelmä

Uusi vakiopakkaus, Reflex™ Defensive Rider Systems -järjestelmä on kokoelma teknologiaa, joka on suunniteltu kohdistamaan moottoripyörän suorituskyky ja käytettävissä oleva pito kiihdytyksen, hidastuksen ja jarrutuksen aikana.


Laadukkaat maalit ja viimeistelyt

Eksklusiiviset maalivärit ja mallit on toteutettu yksityiskohtaisella laadulla, jolle ei ole vertailukohdetta moottoripyörä- ja automaailmassa.


BOOM!™ GTS -tietoviihdejärjestelmä

Kehittynyt käyttöliittymäkokemus, joka tarjoaa nykyaikaisen ulkoasun, tunnun ja toiminnallisuuden poikkeuksellisella kestävyydellä ja erityisesti moottoripyörille suunnitelluilla ominaisuuksilla. Jokainen elementti on optimoitu parantamaan kuljettajan vuorovaikutusta pyörän ja ympäröivän maailman kanssa.


Daymaker® Mukautuva LED-ajovalo

Kaikkein kehittynein Harley-Davidson®-moottoripyörille koskaan kehitetyistä ajovalojärjestelmistä. Sisältää tunnetun LED-valon ulkorenkaan, joka toimii huomiovalona, sekä lisä-LED-valot, jotka aktivoituvat pyörän kallistumisen mukaan ja valaisevat tien mutkia, jotka jäävät tavallisilta LED-ajovaloilta valaisematta.


Suorituskykyinen touring-jousitus

Kaksoisventtiilitekniikalla varustettu etujousitus ja emulsiovaimentimilla varustettu takajousitus käsinsäädettävällä preloadilla antavat hyvän tuntuman tiehen.


Kustomoitu touring-tyyli

Täyttä kustomia lokasuojasta lokasuojaan. Saat kustomoidut istuinsuojat ja ompeleet, Tomahawk-vanteet (19-tuuman etuvanne ja 18-tuuman takavanne), KahunaTM-malliston komponentit – ja lista jatkuu.


Langattomat kuulokkeet

The Boom!™ Audio 30K Bluetooth® -kuulokkeet mahdollistavat handsfree-puhelut Bluetooth®-matkapuhelimella. Voit kuunnella stereomusiikkia tai GPS-navigoinnin ääniohjeita tai keskustella matkustajan ja muiden kuljettajien kanssa intercomin avulla.

TEKNISET TIEDOT + HINNOITTELU

MOOTTORI

TWIN-COOLED™ MILWAUKEE-EIGHT® 117

MOOTTORIN VÄÄNTÖMOMENTTI

166 NM

PAINO (TOIMITUSKUNNOSSA)

411 KG

ISTUINKORKEUS, KUORMITTAMATON

760 MM