H.O.G.®

HARLEY OWNERS GROUP®

Yli miljoona jäsentä ympäri maailmaa! H.O.G.® (Harley Owners Group®) on maailman suurin tehtaan sponsoroima moottoripyöräharrastajien organisaatio.

H.O.G. North Chapter Finland

H.O.G. North Chapter Finland -on Suomen pohjoisin Chapter.  Toimintamme ydin on moottoripyöräily, leppoisa verkostoituminen ja yleishyödyllinen koulutus, jonka avulla opimme tuntemaan Harley Davidson moottoripyörämme sekä pidämme yllä ajotaitoja. Toimintamme keskipiste on HD-Oulu ja meillä on siellä oma kokoontumispaikka 2. kerroksen kokoustilojen yhteydessä osoitteessa Vasaratie 2, 90410 Oulu.

H.O.G.North Chapter tekee aktiivista yhteistyötä H.O.G Chaptereiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla ja muiden Oulun alueella toimivien moottoripyöräkerhojen kanssa.

H.O.G. North Chapter tarjoaa jäsenilleen toimintaa ympärivuoden leppoisan yhdessä olon merkeissä painottuen ajokauteen. ”Seisokkiaikana” järjestetään kerhoiltoja jäsenten toiveiden mukaan erilaisilla teemoilla. Ajokautemme on vilkas yhteisajeluineen kotikulmilla sekä pitempine Rallireissuineen. Tunnelmaa ajokaudella voisi kuvata parhaiten leppoisan humoristiseksi.

H.O.G.® North Chapter Finland

Ride and have Fun!

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uudet jäsenet

Harley Owners Group:in ja H.O.G. North Chapter Finland ry. jäseneksi voi liittyä HARLEY-DAVIDSON moottoripyörän omistaja ja omistajan perheenjäsen.

Jäseneksi haetaan täyttämällä jäsenhakemuslomake ja maksamalla jäsenmaksut. Jäsenhakemuksia saat HD-Oulusta tai North Chapterin Officereilta.

Autamme mielellämme liittymisasioissa ja kerromme erilaisista eduista joita jäsenyys sisältää.

Voit olla meihin myös yhteydessä sähköpostilla hog@hdoulu.fi

Uudelle jäsenelle ensimmäinen vuosi ilman Chapterin jäsenmaksua!

Harley Owners Groupin® (H.O.G.®) jäseneksi

H.O.G. North Chapter Finland ry:n jäsenhakemus jäsenyyden edellytys on kansainvälisen Harley Owners Groupin (H.O.G.) jäsenyys. Täältä löydät kansainvälisen H.O.G. jäsenhakemuksen.

Liity H.O.G.® North Chapter Finland jäseneksi

H.O.G.® North Chapter Hallitus

Tommi Pekkala

Director

Juha Vierimaa

Secretary, Road Captain

Kaisa Keronen

Member Officer

Uusimmat H.O.G.® Tapahtumat

TWO WHEELS MOVE THE SOUL, SO LET'S DRIVE AND ROCK!

H.O.G.® North Chapter Kuvagalleria

On aika nousta satulaan

VAPAUTTA KAIKILLE