H.O.G.®

HARLEY OWNERS GROUP®

Yli miljoona jäsentä ympäri maailmaa! H.O.G.® (Harley Owners Group®) on maailman suurin tehtaan sponsoroima moottoripyöräharrastajien organisaatio.

H.O.G. North Chapter Finland

H.O.G. North Chapter Finland -on Suomen pohjoisin Chapter.  Toimintamme ydin on moottoripyöräily, leppoisa verkostoituminen ja yleishyödyllinen koulutus, jonka avulla opimme tuntemaan Harley Davidson moottoripyörämme sekä pidämme yllä ajotaitoja. Toimintamme keskipiste on HD-Oulu ja meillä on siellä oma kokoontumispaikka 2. kerroksen kokoustilojen yhteydessä osoitteessa Vasaratie 2, 90410 Oulu.

H.O.G.North Chapter tekee aktiivista yhteistyötä H.O.G Chaptereiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla ja muiden Oulun alueella toimivien moottoripyöräkerhojen kanssa.

H.O.G. North Chapter tarjoaa jäsenilleen toimintaa ympärivuoden leppoisan yhdessä olon merkeissä painottuen ajokauteen. ”Seisokkiaikana” järjestetään kerhoiltoja jäsenten toiveiden mukaan erilaisilla teemoilla. Ajokautemme on vilkas yhteisajeluineen kotikulmilla sekä pitempine Rallireissuineen. Tunnelmaa ajokaudella voisi kuvata parhaiten leppoisan humoristiseksi.

H.O.G.® North Chapter Finland

Ride and have Fun!

Uusimmat H.O.G.® Tapahtumat

Harley Owners Group – H.O.G.


Liittyessäsi H.O.G:n jäseneksi saat vuosittain vuosipaketin. Tämä sisältää mm. vuosipinssin, kangasmerkin(vuosimerkki), H.O.G.-käsikirjan (Adventure guide) ja H.O.G.–karttakirjan (Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka). Ja tietenkin ennenkaikkea, H.O.G:n jäsenenä voit liittyä North Chapter Finlandin täysjäseneksi.
Lisäksi saat H.O.G. -lehden, jossa on mm. matkakertomuksia ja paljon muuta harrastukseen liittyvää maailmanlaajuisesti. H.O.G. jäsenille tulee myös palvelujen tuottajasta riippuen alennuksia.
Uuden HD:n ostaja saa ensimmäisen vuoden H.O.G. jäsenyyden kaupan päälle.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uudet jäsenet

Harley Owners Group:in ja H.O.G. North Chapter Finland ry. jäseneksi voi liittyä HARLEY-DAVIDSON moottoripyörän omistaja ja omistajan perheenjäsen.

Jäseneksi haetaan täyttämällä jäsenhakemuslomake ja maksamalla jäsenmaksut. Jäsenhakemuksia saat HD-Oulusta tai North Chapterin Officereilta. 

H.O.G. North Chapter Finland on suomalainen yhdistys, joka toimii Harley Owners Groupin  alla. H.O.G. North Chapteriin liitytään täyttämällä oheinen hakemus. Täytettyäsi lomakkeen hallitus käsittelee jäsenhakemuksesi. Jäsenenä olet oikeutettu käyttämään jäsentunnuksiamme ja pääset osalliseksi kerhomme toimintaan koko hienoudessaan.
Mikäli sinulla on kysyttävää / ongelmia liittymiskaavakkeiden kanssa, olethan yhteydessä Membership Officer Kaisa Keroseen.
Voit myös tulla tutustumaan meihin vaikka seuraavalla tiistaiajelulla, jos mietit jäseneksi liittymistä. Lisätietoja ajeluista saat Road Captain Juha Vierimaalta.

Autamme mielellämme liittymisasioissa ja kerromme erilaisista eduista joita jäsenyys sisältää.

Voit olla meihin myös yhteydessä sähköpostilla: hogoulu@gmail.com

Uudelle jäsenelle ensimmäinen vuosi ilman Chapterin jäsenmaksua!

Harley Owners Groupin® (H.O.G.®) jäseneksi

Jos sinulla ei vielä ole H.O.G. -kansainvälistä jäsenyyttä ja ID-numeroa , niin täältä löydät kansainvälisen H.O.G. jäsenhakemuksen.*

Liity H.O.G.® North Chapter Finland jäseneksi

*H.O.G. kansainvälinen jäsenyys 2023: 
1-vuosi täysjäsen (Full Member) 77€
Lifetime jäsenyys 770€
1-vuosi perhejäsen (Associate Member) 41€
Lifetime perhejäsen 410€. Perhejäsen (Associate Member) tarvitsee varsinaisen jäsenen (Full tai Life Member) jäsennumeron liityessään.

H.O.G.® North Chapter Hallitus

Tommi Pekkala

Director

Juha Vierimaa

Secretary, Road Captain

Kaisa Keronen

Member Officer

TWO WHEELS MOVE THE SOUL, SO LET'S DRIVE AND ROCK!

H.O.G.® North Chapter Kuvagalleria

On aika nousta satulaan

VAPAUTTA KAIKILLE