Alkuperäiset osat

HARLEY-DAVIDSON® ALKUPERÄISET VARAOSAT

Alkuperäisosien käyttäminen on paras vaihtoehto uuden Harleyn® hankkimiselle, sillä ne säilyttävät pyöräsi suorituskyvyn ihanteellisena. Käyttämällä alkuperäisiä osia varmistat, että pyöräsi on yhä 100-prosenttisesti Harley.

Mikään muu moottoripyörämerkki ei tuota samanlaista pitkäaikaista arvoa ja luotettavuutta kuin alkuperäiset Harley-Davidson-varaosat, joita pyrimme jatkuvasti kehittämään yhä paremmiksi. Insinöörimme tarkkailevat jokaisen uuden mallin osien kestävyyttä ja toimintakykyä tunnistaakseen nopeasti mahdolliset kehitystarpeet, sillä haluamme taata pyöräsi moitteettoman toiminnan vuodesta toiseen.

Alkuperäiset osat. Harleysi on sen arvoinen.

EMC24 verkkokaupan kautta haet helposti alkuperäisvaraosia Harley-Davidson moottoripyörään. OEM-haulla pääset valitsemaan H-D mallin ja katsomaan osien räjäytyskuvat sekä lisäämään tuotteita ostoskoriin. 

VAIN ALKUPERÄISET VARAOSAT OVAT
SUUNNITELTU, TESTATTU JA VALMISTETTU LAATUVAATIMUKSIA NOUDATTAEN.

Harley-Davidson® myöntää alkuperäisosille 1 vuoden takuun materiaali- ja valmistusvirheiden varalle ja jos asennutat osan merkkihuollossa saat sille vielä jatketun 1 vuoden takuun eli yhteensä 2 vuotta. 

On aika nousta satulaan

VAPAUTTA KAIKILLE